Hvem er vi......Vi er nu kun os to "gamle" tilbage i reden i Mollerup mellem Viborg og Randers, Kaj (far), Rita (mor.

Den sidste af "ungerne", Anja er nu også fløjet fra reden
De resterende (Joan, Jan og Gitte) har været ude at flyve i flere år.....

tilbage
Kaj:

Er uddannet som maskinarbejder (Voksenlærling)

Arbejder på Grundfos i Bjerringbro, og har gjort det i en del år (siden 1985.

Har i 2001 haft en ufrivillig pause, da jeg fik en blodprop, og derfor var nødt til at holde et 1/2 års' pause fra mit arbejde, mens jeg kom til kræfter igen.

Mit job før jeg blev syg, bestod i at udvikle, konstruere og bygge maskiner til produktionen, her har jeg på grund af at jeg har mistet alt mit syn til den ene side (kan ikke se hvad der sker til højre for mig) været nødt til at droppe manuelt udførelse af arbejde, da jeg jo ikke kan se hvis der sker noget uforudset til højre for mig.

Derfor varetager jeg nu dokumentationsarbejde og tegning ved fremstillingen af nye maskiner og dele. Dette var også en del af mit job før, men er nu blevet mit primære arbejdsområde.
Jeg bruger idag lidt længere tid end før på at gøre de ting, jeg udfører. Dette har været lidt svært at vænne sig til, men efterhånden går det bedre, men helt at akceptere det er ikke nemt, når man førhen har været meget omkringfarende og aktiv.

tilbage
Rita:Er for tiden uden fast beskæftigelse.
Har en beskadiget højre skulder, så det er ikke muligt at bestride et anmindeligt job
har senest været i beskæftigelse på et plejehjem - men måtte til jul forlade dette job, da der skulle reduceres i personalet.

Må derfor nu igen til at se sig om efter et nyt arbejde hvor der ikke kræves fuld arbejdstid.

tilbage
Opdateret d. 17.3.2004