! ! ! Horoskober ! ! !

Hvis man ikke har råd til en "stjernetyder" eller hvad sådan en nu hedder, så er her et forslag til hvordan man måske selv kan tyde den kommende tid.....

Vandmand 20. januar-18. februar:

Du har en opfindsom forstand og er tilbøjelig til at være fremskridtsvenlig. Du lyver dog en hel del. I øvrigt er du temmelig skødesløs og upraktisk, hvorfor du laver den samme fejl gang efter gang. Folk synes du er dum i låget.

Fiskene -19. februar-20. marts:

Du har en livlig fantasi og tror, du bliver forfulgt at politi og efterretningsvæsen. Du har ingen indflydelse på dine omgivelser og er helt uden charme. Dog er du meget pralende. Fiskene mangler selvtillid og er store kujoner. Fiskene er ofte blottere

Vædderen 21. marts-19. april:

Du er forretningsmand og nærer foragt for andre mennesker. Du er hidsig, utålmodig og hånlig overfor andre, men der til gengæld helt uden humoristisk sans. Du er ikke særlig rar, faktisk et røvhul -og ingen kan lide dig.

Tyren 20. april-20. maj:

Du er praktisk og ihærdig. Du har en stadig udholdenhed og arbejder som bare helvede. De fleste mennesker synes, du er ensidig, tykhovedet og intolerant. Tyren har dårlig ånde, armsved samt luget og fiser meget.

Tvillingen 21. maj-20. juni:
Du er en hurtig og intelligent tænker. Folk kan lide dig, fordi du er biseksuel. Du nærer helt overdrevne forventninger af alle situationer og betragtes som psykisk afviger. Du er meget behagesyg- altid billig. For resten er tvillingen kendt for at begå blodskam.

Krebsen 21. juni-22. juli:

Du er sympatisk og forstående overfor andre folks problemer. Du betragtes om et naivt fæhoved. Du udsætter alting og laver aldrig noget af dig selv. Andre prøver normalt at undgå dig da du betragtes som meget kedelig. De fleste modtagere af socialhjælp er krebs

Løven 23. juli-22. august:

Du anser dig selv for den fødte leder. Andre synes, du er påtrængende. De fleste løver er blærerøve og skrubhysteriske. Du er forfængelig og har meget stærk hang til alkohol. Løver er altid uhæderlig og begår ofte underslæb.

Jomfruen 23. august-22. september:

Du er den logiske type og hader uorden. Dine irriterende pernittengrynholdning er utålelig for dine venner - hvis du da har nogen venner. Du er en kold skid og falder tit i søvn mens du elsker. Jomfruer kan ikke skelne stort fra småt, men de kan være gode buschauffører.

Vægtene 23. september-22. oktober:

De er den kunstneriske type og ikke særlig realistisk. Hvis du er mand, hører du til den meget tvivlsomme slags. De kvindelige vægte er som regel fede og ulækre. Dine chancer for arbejdsmæssige og økonomiske vindinger er lig nul. Dog kan vægte af begge køn være gode prostituerede. Alle vægte har kønssygdomme.

Skorpionen 23. oktober-21. november:

Du er skarpsindig i forretningsanliggender og i det hele taget ikke til at stole på. Din moral er særdeles anløben. Seksuelt er du et nul, men du savler meget. De fleste skorpioner bliver myrdet før eller siden.

Skytten 22. november-21. december:

Du er optimistisk og blåøjet. Du satser dumdristig på dit held - mest fordi du mangler talent. Skytternes hjerne er meget passende at sammenligne med visse fortidsøglers. De fleste skytter er fordrukne, liderlige eller narkomaner. Du er ufrivillig komisk og folk griner meget af dig. Dine forsøg på at være morsom er derimod altid højst pinlige.

Stenbukken -22. december-19. januar:

Du er stokkonservativ og bange for at tage en chance. Du laver sjældent fejl, da du faktisk aldrig laver noget som helst. Du er doven og betragtes som et hul i jorden. Der er ingen der lægger mærke til dig og du kunne egentlig lige så godt være død. Der er aldrig -og vil aldrig, eksistere en stenbuk af blot den ringeste betydning. Stenbukke bør undgå at stå stille i længere tid, da hundene ellers tror du er et træ og pisser på dig.

Opdateret d. 19.7.2003