Spørgsmål stillet til en teknisk brevkasse:


Opgradering af ægtefælleKære brevkasse
"Sidste år opgraderede jeg fra Kæreste 7.0 til Kone 1.0 og bemærkede, at det nye program straks begyndte at lægge op til børn og det tog en masse tid og brugte en masse ressourcer. Og dette fænomen stod der ikke noget om i produktomtalen af softwaren.

Oven i købet så installerer Kone 1.0 sig selv i alle andre programmer og dukker op, når jeg starter computeren op og det overvåger alle mine aktiviteter. Programmer såsom Pokeraften 10.3, Drukfester 2.5 og Søndagsfodbold 5.0 virker ikke mere og får systemet til at gå ned, når jeg vælger dem.

Det er umuligt for mig at holde Kone 1.0 i baggrunden, mens jeg forsøger at bruge nogle af mine yndlingsprogrammer. Jeg overvejer at gå tilbage til Kæreste 7.0, men jeg kan ikke engang afinstallere Kone1.0. Kan i hjælpe mig?"

På forhånd tak - men ulykkelig
Med venlig hilsen
Bill
Kære Bill

Det er et meget almindeligt problem, som mange mænd klager over, men det skyldes hovedsagelig en misforståelse. Der er mange mænd, der opgraderer fra Kæreste 7.0 til Kone 1.0, idet de tror, at Kone 1.0 hovedsagelig er et nytte- og underholdningsprogram. Men Kone 1.0 er et styresystem og er designet af skaberen til at styre alt. Det er umuligt at fjerne Kone 1.0, når det først er installeret og vende tilbage til Kæreste 7.0. Der er nogle, der har prøvet at installere Kæreste 8.0 eller Kone 2.0, men de endte med at få flere problemer end de havde med Kone 1.0.

Vi anbefaler at du beholder Kone 1.0 og får det bedste ud af situationen. Du kan evt læse hele kapitel 6 i din manual "Almindelige Partnerskabs Fejl".

Du må påtage dig hele ansvaret for fejl og problemer der opstår lige meget hvad de skyldes Det bedste du kan gøre er at skrive. \UNDSKYLD. I alle tilfælde må du undgå at bruge Escape-tasten for du vil alligevel være nødt til at bruge kommandoen UNDSKYLD før styresystemet vender tilbage til normal. Systemet vil køre perfekt så længe du tager hele ansvaret for alle "Almindelige Partnerskabs Fejl". Kone 1.0 er et storartet program men det kræver en høj grad af vedligeholdelse

Du kan overveje at købe mere software for at forbedre ydeevnen af Kone 1.0 Vi anbefaler Blomster 2.1 og Chokolade 5.0. Men du må under ingen omstændigheder installere Sekretær i Mini Skørt 3.3. Dette program understøttes ikke af Kone 1.0 og vil sandsynligvis forårsage ubodelig skade på styresystemet Kone 1.0.


MVH. Brevkasseredaktøren